ZEOLIT - mineral za ljudsko zdravlje

Klinoptilolit je mineral koji se nalazi u stijenama i koji se često koristi u kamenim oblogama za filtriranje vode. Međutim, osim što je dobar za filtriranje vode, klinoptilolit također ima mnoge koristi za ljudsko zdravlje.

Jedna od glavnih koristi klinoptilolita je njegova sposobnost da neutralizira štetne radikale u tijelu. Radikali su molekuli koji imaju jedan neparan elektron i oni mogu oštetiti stanice, što može dovesti do raznih bolesti. Klinoptilolit je sposoban vezati se za te radikale i neutralizirati ih, što smanjuje rizik od bolesti.

Klinoptilolit također ima anti-upalna svojstva koja pomažu u smanjenju simptoma alergija i astme. To je zato što klinoptilolit može smanjiti proizvodnju histamina, kemikalije koja izaziva upalu i alergijske reakcije.

Klinoptilolit je također dobar za ljudsko zdravlje zbog njegove sposobnosti da pomogne u detoksifikaciji tijela. To je zato što klinoptilolit može vezati se za i eliminirati toksine iz tijela, što pomaže u očuvanju zdravlja jetre i bubrega.

Klinoptilolit također ima pozitivan utjecaj na probavu i pomaže u regulaciji kiselosti u želucu. To je zato što klinoptilolit može neutralizirati kiseline u želucu i pomoći u održavanju optimalne razine pH.

Ukratko, klinoptilolit je izuzetno koristan mineral za ljudsko zdravlje. On može pomoći u neutraliziranju štetnih radikala, smanjiti simptome alergija i astme, pomoći u detoksifikaciji tijela, regulirati kiselost u želucu i poboljšati probavu. Ako želite poboljšati svoje zdravlje, razmislite o korištenju klinoptilolita u svom svakodnevnom životu.

Ponudu klinoptilotita poznatog proizvođača Mineral promet možete pronaći kod nas u prodaji: